keskiviikko 1. elokuuta 2012

Lomalla viimeinkin,

voin ottaa iisimmin... Johan alkoi kauan odotettu loma, ruhtinaalliset kuusi päivää! No joka tapauksessa loma se on lyhytkin loma! Oisi varmaan miljoona asiaa hoidettavana mutta taidan keskittyä vain tärkeimpiin, ja tietysti hauskimpiin eli pentujen seurailuun.

Pennut ovat melkoisia pulleroita ja ajoittain on vähän ripulia ylensyönnistä johtuen. Suurista mahoista huolimatta kaverit ovat nopeita mönkimään ja nousevat usein myös jaloilleen hoippuroimaan ja syöksyvät sitten vauhdikkaasti maihin. Ja kiipeäminenkin kiinnostaisi kovasti! Taitaa olla laajennettava pentukehää kun nuo avaavat silmänsä ja pääsevät jaloilleen, muutenhan ne tulee laidan yli ryminällä!

Poika alkoi pari yötä sitten itkemään oikein kunnolla, syyksi paljastui silmätulehdus. Nyt näyttäisi lääke tehoavan ja meillä nukutaan taas kunnolla. Kynnetkin piti jo leikata kun ne alkoivat olla melkoisen pitkät, taitaa lapset tulla äitiinsä kun kynnet ja karvat kasvavat huimaa vauhtia.

Pennuista on tullut joitain kyselyitä mutta vielä ovat molemmat vapaana. Tytölle etsiskelen sijoituskotia.

Eilisissä agiharkoissa pääsi myös Milla-mummeli vauhtiin. Katri harjoitteli ohjauskuvioita ja rimat oli maassa ettei Millan tarvitse hyppiä, putket, puomi ja kepit menivät vauhdikkaasti. Odotellessa kokeilin myös pientä tokoilua Millan kanssa ja sehän sujui mukavasti harjoitusmäärään nähden (enpä nyt heti muista milloin on viimeksi treenattu)! Pitäisi oikeasti keskittyä enemmän noihin tottelevaisuusharjoituksiin, hyvää ne tekee vaikkei kisaamaan suunnatakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti