sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syyskuun viisikko


Viikko sitten Nori matkasi Merjan luokse ja eilen syntyi reipasta tahtia viisi pentua, neljä poikaa ja yksi tyttö. Masussa piileskeli siis enemmän porukkaa kuin ultrassa näkyi!  Kaikki pennut olivat hyvän kokoisia ja synnytys sujui hyvin, toivotaan että jatkokin menee yhtä mukavasti. 

Niin se vaan kesä on vaihtunut syksyyn vaikkei aina siltä tunnu kun aurinko porottaa kuumasti, aamut ovat kuitenkin viileitä ja puut alkavat pudottamaan lehtiään. Pikku hiljaa on totuteltu uusiin aikatauluihin ja kesän lämpö ja  kokemukset talletettu muistoina mieleen. Monia haaveita on toteutunut ja toiset saavat jäädä odottelemaan aikaansa, kaikella ei ole kiire. Joskus täytyy myös todeta ettei ihan kaikki ole mahdollista ja haaveesta on luovuttava, tekeehän se kipeää mutta niin elämä menee.

Viime aikoina olen aika säännöllisesti tehnyt tunnin parin pyörälenkkejä ja juossutkin jonkin verran. Kaipailin lisäksi jotain monipuolista lajia ja säännöllisiä harjoituksia - ystävä kehotti kokeilemaan kuntonyrkkeilyä. Sinnepä suuntasin ja jäin kerrasta koukkuun! Onpahan nyt tekemistä talvellakin kun vesillä liikkuminen jää tauolle...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti