sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Vauhdikas viikonloppu

Helteisen työviikon jälkeen aloitettiin viikonloppu kesäteatterinäytelmän Pumppuasema ensi-illassa. Vili oli vauhdissa lavalla ja Maria hoiteli valoja ja ääniä. Onnistuneen esityksen jälkeen vietettiin kaunista kesäiltaa isolla porukalla satamaravintolassa, ruoka oli herkullista ja seura oikein mukavaa.

Pitkäksi venähtäneen illan jälkeen oli kuitenkin mukava herätä lauantaina ajoissa ja lähteä koirien kanssa tutkimaan uusia seutuja. Löydettiin hieno metsälampi ja rauhallisia polkuja. Retkeilyn jälkeen koirat jäivätkin tyytyväisinä nukkumaan kun lähdettiin vähäksi aikaa melomaan. Lopuksi taas kastelin itseni keikauttamalla kajakin tarkoituksella nurin, vielä kun joskus oppisi eskimokäännöksen...

Päiväunet olisi maittaneet mutta menoa riitti koko päivän ja illan päätteeksi lähdettiin vielä kalaan. Soutelin pari tuntia tyynessä kelissä Marian uistellessa ja heitellessä virvelillä. Saalis jäi tällä kertaa yhteen nykäisyyn ja hampaanjälkiin vaapussa, olipahan kuitenkin mukava ilta vesillä. Ja kyllä sitten alkoikin väsymys painaa ja uni maittoi!

Sunnuntai sujui vähän rauhallisempaan tahtiin. Koirat pääsivät taas retkeilemään ja olivatkin iloista ja märkää porukkaa kun yöllinen sade oli kastellut heinät ja puskat ja raikastanut ilman. Hiekkatiellä huomattiin myös valtaisa määrä pikkuruisia sammakoita, jotka jähmettyivät paikoilleen odottamaan jättiläisten ohikulkua. Saipa tosiaan katsoa eteensä ettei liiskaisi pikkuisia kävellessään!

Päivällä meni taas useampi tunti teatterissa talkoohommissa, minkä jälkeen onkin mukava lepäillä ja kerätä voimia tulevaa työviikkoa varten. Kuvat ovat aamulenkillä kännykällä napattuja, sitä tulee nykyään käytettyä usein kun ei muista kameraa ottaa mukaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti