sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lauma koossa taas


Eilinen päivä meni matkatessa ja pieniä valkoisia riiviöitä ihaillessa. Ajelimme Merjan luokse hakemaan Norin kotiin ja samalla saimme vielä tutustua sen pentuihin ennen kuin ne lähtevät omiin koteihinsa. Nori oli iloinen ja pennut tosi reippaita kavereita. Ilmeisesti porukka on ollut hyvin eläväistä kun ovat kiivenneet karkuun tavallisesta pentuaitauksesta ja yrittäneet sinnikkäästi päästä joka paikkaan... Ikävä kyllä yksi pojista oli yrittänyt liian vaarallista seikkailua, eikä selvinnyt siitä. Joskus sattuu ikäviä onnettomuuksia, kaikkea ei voi ennakoida. Onneksi sentään muu porukka on hyvissä voimissa. Tuollaiset uteliaat sähikäiset ovat melkoisen alttiita tapaturmille ja voivatkin aiheuttaa vielä monia sydämentykytyksiä uusissa kodeissaan. Toivotaan kaikkea hyvää Norin lapsukaisille perheineen!

Kuvissa valkoiset pallerot ovat vähän ruskeita pihalla riehumisen jälkeen. :)  Pennuista löytyy lisää kuvia Merjan Snowtime's kennelin sivuilta.







Kotona oli pieni hässäkkä Norin saapuessa mutta äkkiä oli kaverit ja huoneet tarkastettu ja Nori asettui lokoisasti lepäilemään kuin ei olisi poissa ollutkaan. Iltalenkillä tarkastettiin tutut paikat ja tänään metsälenkillä Nori ehti jo hankaamaan itseään hirven jätöksiin, valkoisen koiran mielipuuhaa... :\


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti